Women's Health Fit List 2017

Een fitter en gezonder Nederland, dat is ons streven. Gelukkig zijn we niet alleen, want er zijn veel meer mensen die bijdragen aan de missie ‘Heel Holland Fit’. Wie zijn dé Fitfluencers van 2017? We hebben ons de vraag gesteld: hebben ze iets bijzonders bewerkstelligd het afgelopen jaar? Bereiken ze heel Nederland? Het resultaat is een Fit List vol inspirerende namen die allen een missie hebben, motiveren en handvatten bieden om een betere versie van jezelf te worden. De complete lijst vind je in ons november issue. We hebben dit jaar 10 categorieën en per categorie is er één winnaar. Wint jouw favoriete influencer in zijn of haar categorie op de #WHfitlist? Jij bepaalt! Breng NU je stem uit en help jouw favorieten aan de overwinning. Wie maakt Nederland echt fitter? Wie bereikt veel mensen, zet aan tot actie of inspireert jou het meest? Jouw stem telt: klik op de categorieën hieronder en breng je stem uit!

Power Prinsessen
 • Lienke de Jong
  Lienke heeft als missie mensen te inspireren om de ochtend knallend te beginnen. Iedere dag om 7:00 worden we wakker met haar lachebekje op ons beeldscherm, zo'n positive instelling is goud waard.
 • Joy Bouwmeester
  Ze fungeert als een soort ultieme spiegel op Instagram met haar (levenslustige) bijschriften waar ze veel aandacht in stopt.
 • Anne Haakmeester
  Voorheen profi fitness-atleet terwijl ze nu haar eigen lijn supplementen heeft uitgebracht. Daarnaast genieten we graag van haar ongezouten mening.
 • Imre Cecen
  Een intolerantie voor gluten, soja en lactose maakt het leven niet makkelijker, maar Imre weet er altijd een positieve draai aan te geven.
 • Marit Kloosterboer
  Iedere week daagt ze zichzelf (en anderen) uit om buiten haar comfortzone te stappen, inspirerend!