Women's Health Fit List 2017

Een fitter en gezonder Nederland, dat is ons streven. Gelukkig zijn we niet alleen, want er zijn veel meer mensen die bijdragen aan de missie ‘Heel Holland Fit’. Wie zijn dé Fitfluencers van 2017? We hebben ons de vraag gesteld: hebben ze iets bijzonders bewerkstelligd het afgelopen jaar? Bereiken ze heel Nederland? Het resultaat is een Fit List vol inspirerende namen die allen een missie hebben, motiveren en handvatten bieden om een betere versie van jezelf te worden. De complete lijst vind je in ons november issue. We hebben dit jaar 10 categorieën en per categorie is er één winnaar. Wint jouw favoriete influencer in zijn of haar categorie op de #WHfitlist? Jij bepaalt! Breng NU je stem uit en help jouw favorieten aan de overwinning. Wie maakt Nederland echt fitter? Wie bereikt veel mensen, zet aan tot actie of inspireert jou het meest? Jouw stem telt: klik op de categorieën hieronder en breng je stem uit!

Food & Fittubers
 • Annemerel de Jongh
  Al 14 jaar deelt de hardloopfanaat lief en leed op haar blog en sinds een klein jaar via een dagelijkse vlog op YouTube. Ze windt er geen doekjes om en daarom houden we van haar.
 • Laura Brijde
  Laura is inmiddels ook veel in Spanje te vinden maar we blijven genieten van haar optimistische en ondernemende vlogs over haar bestaan als fitgirl.
 • Marije van der Made
  Als vast member van de WH-squad zal ze verrast zijn dat haar naam hier opduikt, maar met haar kanaal 'Dit gebeurt er als' gaat Marije geen experiment uit de weg en daarom vonden wij dat zij absoluut niet mag ontbreken als succesvolle Fittuber.
 • Rachida & Najima Kharbouch
  Deze Hollands/Marokkaanse Healthy Sisters vlammen in hun vlogs , die anders zijn dan alle andere. Twee culturen voor de prijs van één.
 • Viora Rebergen
  Op haar blogs, Instagram en Youtube neemt Viora ons mee in haar wereld van sportscholen en ziekenhuizen. Met haar positiviteit bij het hebben van leukemie inspireert zij iedereen.